sjuk fortfarande..

alicia är fortfarande sjuk. hostig och genomförkyld, och väääldigt gnällig... stackars liten.. honsover mycket men har ändå svårt att komma till ro.. hon tycker att det är kul att vara hos mormor och morfar, det märker man men visst hon får vädigt mycket intryck hela tiden och det är väl jobbigt.. hon sover bra på nätterna 6-8 timmarspass men ändå är hon trött på dagarna.. men så är det väl när man är liten och sjuk..

Idag fick hon fina kläder av gammelmormor och gammelmorfar.. alicia och mamsen tackar så mycket.. mamsen kunde ine låta bli att inhandla en fin rosa hello kitty filt på hm och strumpbyxer som matchade både den fina dressen och strumporna som hon fick av gammelmormor och gammelmorfar och  filten hon fick av mamsen.. sen blev det 3 bodysar för 2 på kappahl..

I morgon ska vi bara ta det lugnt och vara inne och kurera oss..

God natt från oss..(en sovande alicia och en halvsovande mams)


resa

nu ska vi ut och åka.. vi ska resa hem till mormor och morfar och alicia är jätteglad och längtar efter momo och mupp;).

ses snart!!!

Puss och kram Alicia

Sjuk!!!

Alicia är sjuk!! hon har 38 graders feber!! så hängig och gnällig.., stackars liten.. hon ser så ynklig ut.. vill inte äta eller sova.. vad ska man göra?? pappsen fick åka till apoteket för att köpa alvedon supp för barn för hon totalvägrade den vanliga flytande alvedonen som vi har..

Här är lite bilder från dagarna..

Sötnos
  

Nybadad tös på fredagskvällen... mysig handduk har hon allt..
  

I fredags somnade hon kl 20 för att vakna kl 00, här sitter hon och leker i sin säng, när hon egenligen ska sova!!


Det är myspys som gäller med pappa på lördagskvällen..


Fast man är sjuk vill man busa lite.. hon orkar dock inte så länge..


Puss o kram

sak samma

Jag behåller nog denna bloggen, det blir så rörigt annars.. men en och annan film kan dyka upp på den andra, men då skriver jag en länk så kan ni titta..

Just nu ligger lillstumpan och och sover.. somnade 22:20 igår kväll och sov till 06:30, duktig flicka..hon fick lite mat och somnade om..

Igår var vi på kyrkis, var kul då vi var många mammor och även en pappa!!! kul!! kul att träffa sandra och sixten..

Idag ska vi åka in till borås och gå på stan men helen & vilgot.. ska bli kul,, vi får väl se om jag kan hitta något litet till lilltjejen..

Nu börjar lilltösen gny, bäst jag tar henne..

Ha en bra dag..

ny blogg

http://aliciaclaesson.blogspot.com/

Hädanefter kommer allt på den nya bloggen!!

Kram

video

http://www.youtube.com/watch?v=9UfHn_mroPo

Kolla in denna!! hon är såååå söt

en ny vecka

Idag börjar en helt ny vecka. babysim väntar i dag. 2:a gången idag. ska bli riktigt kul. efter det ska vi bara mysa. det har inte blivit så mycket mammatid för alicia i helgen...

Veckans schema:

Måndag: babysim kl 12-12:30
Tisdag: Kyrkis 9:30-11, mamsen ska på läkarbesök 17:30 i tranemo
Onsdag: mamsen ska på läkarbesök i borås
Torsdag: lediga!!! Någon som vill hitta på något???

Alicia har varit så duktig i helgen när mamsen jobbat. hon har fått vara med farmor och farfar en hel del... Nu kommer det nog att dröja innan mamsen jobbar igen..

Nu ska vi äta frukost! ha en bra dag önskar alicia och mamsen

en helg med andra människor..

I helgen får alicia vara med farmor och farfar en hel del. igår jobbade mamsen kväll och alicia fick först vara hos lillan och åke och sen hämtade farmor henne, pappsen var på auktion med farfar och hämtade alicia efter det.  Idag ska mamsen jobba igen och då ska pappsen ta hand om alicia, fast hon får nog vara hos farmor för pappsen och farfar skulle visst iväg och riva lite.. vad vet jag inte riktigt.. sen ikväll får alicia gosa med sin mamma för då är hon ledig..

Alicia är så duktig som kan anpassa sig och vara hos olika människor. inga problem med att börja på dagis sen iaf..

Alicia börjar bli stor nu.. snart fyller hon 6 månader.. hoppas hon lärt sig krypa till dess..

Just nu ligger alicia och pappsen och sover så gott och kommer väl att göra så ett par timmar till.

Ska försöka lägga in lite bilder under kvällen idag..

Puss & kram Alicias mamma

bilder från tiden som varit

Förra veckan var vi på besök hos amira.. så söta de är tillsammans..
Amira försökte även lära lilltjejen att krypa; ) dock utan resultat....


Alicia har lärt sig att sitta själv.. dock fortfarande lite ostadigt men det blir bättre för var dag..  Kolla in tofsen hon har!! så sött litet yrväder vi har!!! *ler*
     
Gosa med pappsen gör hon jämt


Fina kläder har hon oxå..


Mormor och morbror var på besök en dag.. så söt man är hos mormor..


Hon fick sitta hos sina nallar.. finn fem fel!!;) kan ni hitta henne?? *ler*


Lite lek på golvet, här med mormor som lekkamrat


Sötnosen sitter själv i soffan.. kolla grimasen!!!
 

Reaching for the light!!!


Såååå söt man kan vara i mössa!!


En nyvaken lilltjej och mormor


Man kan även vara söt med en hakklapp på!! ;)


Vår lilla michelingumsa


Gosgumsan leker i soffan och har dragit kudden över huvudet.. såååå söt


Alicia fick ett paket från liberoklubben, där var det bland annat ett paket blöjor, badgel, våtservetter, ett par strumpor, och en rolig boll som alicia älskar!!!


Ja det var ett urval av alla de bilder som tagits den sista tiden.. fler kommer inom kort..

Idag ska vi på kyrkis. det börjar snart.. ska bli kul nu när alicia kan sitta rätt bra själv.. sen bär det av hemåt för lite mat och sen ska alicia vara hos sin farmor och farfar i eftermiddag..

Puss och kram alicia

En bra fast jobbig dag

idag var det babysim som gällde.. det gick suveränt.. alicia såg så förväntansfull ut innan och hon sa inte ett ljud när vi väl hamnade i vattnet.. hon gillade det jättemycket.. så kul så.. hon fick även ett par rosa badbyxor som mamsen köpte i kassan till badet.. så fina så.. det var bara lite bökigt när man skulle duscha men det gick.. det var ju svinkallt i duschrummet så det blev en snabb duschning för alicia och sen tog jag på kläderna på henne så hon vart varm och medan mamma duschade så fick hon ligga på sin handduk på golvet i omklädningsrummet med de andra som var med på babysimmet.. bilder från denna gången kommer nästa vecka då en annan mamma tog kort och i skulle byta emailadress men vi glömde det idag så det får bli nästa gång.. efter badet fick alicia lite mat i magen innan vi åkte ner till centrum och gick en vända.. det blev att hämta ut ett gåvopaket från libero, och så köpte vi en handduk på rean och ett paket med 2 pack strumpor.. är alltid behövliga.. efter en tripp på ica så åkte vi hem.... Alicia sov närmare en och en halv timme i bilen och jag hann gå in och städa undan lite och packa upp badväskan..
Nu ska alicia få i sig lite välling och gröt med blåbärspuré!! ska bli kul och se om hon gillar det..

Bilder kommer in i kväll hinner inte det nu..

Puss och kram Alicia

Babysim

Idag ska alicia börja på babysim i ulricehamn.. det börjar kl 12 och slutar 12:30.. en himla dum tid tycker jag men men det får ju gå.. ska bli kul och se hur alicia tycker att det är.

Vi återkommer med mer efter det!!

Ha en bra dag!!

Puss och kram Alicia 

dålig uppdatering

det har det verkligen varit här!! det har varit så mycket nu så det har inte blivit tid till att blogga..

I onsdags var vi på bvc. hon vägde 7720 gram och var 65,5 cm  lång.. fast vi tror hon var längre för hon ville inte riktigt sträcka ut sig helt.. hon fick inte sin spruta för det måste tydligen gå 2 månader emellan  så vi får ta och åka dit nästa vecka.. efter det var vi inne på ica för att handla lite lunch som vi kunde bjuda mormor och morbror på. sen kom vi hem och alicia sov en stund och vaknade lagom till att de kom.. efter en god lunch gav vi oss iväg till göteborg för att skjutsa hem morbror niclas.. en trevlig resa.. Mormor följde efter det med oss hem och sov över.. I torsdags gosade alicia med mormor på förmiddagen och sen på eftermiddagen tog vi en promenad.. Idag har vi inte gjort så mycket.. vi var hos farmor och farfar en sväng på eftermiddagen och alicia somnade i vagnen vid 17 på väg hem och vaknade inte förrän 19:30 när jag väckte henne.. nu sitter hon i soffan bredvid  pappsen  och kollar på let´s dance.. ja hon har lärt sig att sitta själv om än inte helt hundra än men det blir bättre för varje dag..

Alicia måste bara skvallra lite: kusin Izac började gå igår!! grattis lillstumpen..9 månader och 8 dagar.. inte illa pinkat!!!

Bilder kommer..

Puss och kram Alicia

bvc och sen besök

idag ska vi till bvc och alicia ska bli mätt och vägd..hon ska även få en spruta.. får se hur det går. sist gick det bra.. nu är frågan om hur mycket hon har gått upp och hur lång hon är.. ska bli spännande.. mamsen tippar på 8 kg och 67 cm lång.. vi får se snart.. alicia sover fortfarande men jag ska snart väcka henne för vi ska åka om en timme..

vi hörs sen..

puss och kram

en bestämd och envis tös

igår ville alicia inte sova.. hon vägrade helt enkelt trots att hon var dödstrött.. vi försökte flera gånger men till slut fick hon komma upp igen.. det funkar inte att gå fram och tillbaks till sovrummet när alicia gallskriker som en stucken gris.. och så hade hon inte ätit så mycket och inte så bra under dagen och hon ville varken ha böst eller flaska.. men till slut la jag mig i min säng med henne bredvid mig och vi låg och pratade och busade en stund och til slut efter lite snuttande så sov hon som en gris.. stackars liten flicka som har det så jobbigt..

idag har hon följt med mamma till borås.. var så duktig så.. inget gnäll under hela dagen.. lite när vi hade varit och handlat på ICA Maxi och var på väg hem igen.. sen slocknade hon och sov drygt två timmar.. en knapp timme i bilen och resten i soffan hemma..

Ikväll var hon gnällig.. ville inte ha flaska.. gjorde lite gröt som hon bara smällde i sig och sen prövade vi att lägga henne.. världens gallskrik gjorde att efter en kvart så gick jag in och så tog jag upp henne och hon fick snutta en stund och sen somnade hon.. 

i dag har vi inte lagt in några bilder men de kommer i morgon..

godnatt,

puss och kram Alicia 

kommentarer!!

Skriv gärna någon kommentar när ni läser.. det är så kul att läsa!!! det finns ett rosa ord under varje inlägg kommentar.. klicka på den så kan ni skriva!!!

lite pics..

här kommer lite bilder från dagen..

Sötnosen i pyjamas.. kl är närmare 12..


Lite gos i soffan


Gos med pappsen


Ute på promenad med mamsen.. stumpan sover så gott..


några sköna dagar

De senaste dagarna ha varit så sköna.. först nyårsafton med pompa och ståt.. alicia fick uppleva sina första raketer och allt som hör ihop med det. sen har hon fått vara ute mycket.. vi var på promenad i torsdag. i går fick hon vara hos farmor och farfar för mamma skulle städa.. och sen på kvällen var hon hur go som helst.. hon somnade vid 21:30 och sov till sju i morse.. så skönt för allihop.alicia fick sova ut och mamsen och pappsen med.. sen gick hon upp med pappa strax efter sju.. mamma fick en välförtjänt sovmorgon.. idag har vi bara myst och alicia sov en stund.. nu ligger hon, fortfarande iförd pyjamas på golvt och leker med några av de julklappar hon fick.. hon är så snäll så mamma får chansen att sitta framför datorn.. mamma hann iaf ladda upp bilderna som kommer längre ner under den tiden stumpan sov.. Alicia börjar bli så stor nu.. hon klarar redan av att byta hand med leksakerna.. jag tror om jag inte minns fel att det är ett test som görs på 6 månaderskontrollen.. hihi.. så duktig hon är.. på onsdag ska vi till bvc för 5månaderskollen.. hon ska få spruta och så ska det bli kul och se hur mycket hon väger och hur lång hon är.. mamsen tippar på 8 kg och 67 lång.. 

Nej nu ska vi gosa lite..  här kommer lite bilder..


              

Puss och kram Alicia

ska man eller ska man inte??

ja det är frågan..

Nu har två kompisar låst sina bloggar. ska man det eller ska man inte? visst är det ju så att om man inte gör det så kan ju vem som helst kolla in det man skriver om.. och om man låser bloggen kan bara vissa läsa.. man får ju lite koll på det.. detta är ju alicias blogg och än är hon ju för liten för att bestämma sånt.. men jag vet inte.. borde man det?

svårt att sova..

igår kväll när vi kom hem från svärföräldrarna sov stumpan och vi lade henne i sin säng.. hon vaknade sen till strax efter 21 och ville inte sova.. hon satt uppe med oss och kollade film och runt tolv halv ett somnade hon till slut.. Hon sov gott hela natten och vaknade inte förrän halv nio i morse. skönt för mamsen och pappsen..

Idag ska alicia följa med pappsen till farmor och farfar och vara där medan mamma städar och donar här hemma..

Idag ska vi inviga alicias nya overall som mormor köpte i september.. det är ju ändå 15 minusgrader så det behövs en tjock overall!!!


Puss och kram Alicia

Nyårsafton 2008

Nyårsafton började lugnt.. vi badade och gosade lite i soffan innan pappsen kom hem. Alicia verkade vara förväntansfull och visste nog att det var något speciellt som skulle ske för hon kunde inte komma till ro och sova middag.. hon ville bara gosa med mamsen.. och det är ju klart man ställer upp på det....



Sötnosen låg för sig själv och busade lite..


sååå söt..


När vi väl kom iväg så somnade stumpan såklart i bilen. och hon sov fortfarande när vi kom fram.. här har pappsen lagt henne på golvet...


Det var ju fler barn på festen.. Vilgot (värd), Kevin och så alicia.. de lekte tillsammans så fint..


Alicia var inte ensam om att ligga rätt still.. kevin satt stilla hela tiden.. alicia låg och spanade på de andra.


Här gick det inte att fota alicia utan att linslusen vilgot skulle vara med..


Så  söta de är!!!


Så fin hon är våran tös i jeansklänning, vit body och vita strumpbyxor...


Det var mysigt hos helen och mikael och alicia passade på att gosa lite med pappsen..


En vaken men väldig trött tös satt hos pappsen när vi andra satt och smälte maten.. hon fick byta om till pyjamas så hon kunde sova sen..


Alicia somnade vid halv elva och vaknade igen kvart i tolv.. lagom till tolvslaget.. så on fick följa med ut och titta på fyrverkerierna.. så söt och snäll hon var. och hon blev inte rädd för raketerna.. hon bara tittade och undrade säkert vad det var som hände..
   

Efter tolvslaget somnade alicia och fick låna vilgots vagga.. där sov hon så sött tills vi skulle åka hem vid 02:30


Väl hemma igen somnade hon om och sov till fem för lite mat.. vid 08:30 var det enligt henne dags att gå upp så då fick mamsen pallra sig upp medans pappsen sov som en stock..

Det var alicias första nyårsafton...

Gott nytt år och god fortsättning,

önskar alicia

29/12 - 30/12

I måndags var jag och alicia och handlade lite. det ekade i vårt kylskåp efter att ha varit borta en vecka.. Alicia gillar verkligen barnstolen som ica har.. hon är så fruktansvärt söt i den..

 

Att leka är alltid kul enligt alicia
 

      

Att ligga på mage och leka blir bara roligare och roligare..
     

Alicia fick smaka gröt för första gången i tisdags.. hon gillar det jättemycket..
    

sötnosen ligger och gosar bredvid pappa

RSS 2.0