En bra fast jobbig dag

idag var det babysim som gällde.. det gick suveränt.. alicia såg så förväntansfull ut innan och hon sa inte ett ljud när vi väl hamnade i vattnet.. hon gillade det jättemycket.. så kul så.. hon fick även ett par rosa badbyxor som mamsen köpte i kassan till badet.. så fina så.. det var bara lite bökigt när man skulle duscha men det gick.. det var ju svinkallt i duschrummet så det blev en snabb duschning för alicia och sen tog jag på kläderna på henne så hon vart varm och medan mamma duschade så fick hon ligga på sin handduk på golvet i omklädningsrummet med de andra som var med på babysimmet.. bilder från denna gången kommer nästa vecka då en annan mamma tog kort och i skulle byta emailadress men vi glömde det idag så det får bli nästa gång.. efter badet fick alicia lite mat i magen innan vi åkte ner till centrum och gick en vända.. det blev att hämta ut ett gåvopaket från libero, och så köpte vi en handduk på rean och ett paket med 2 pack strumpor.. är alltid behövliga.. efter en tripp på ica så åkte vi hem.... Alicia sov närmare en och en halv timme i bilen och jag hann gå in och städa undan lite och packa upp badväskan..
Nu ska alicia få i sig lite välling och gröt med blåbärspuré!! ska bli kul och se om hon gillar det..

Bilder kommer in i kväll hinner inte det nu..

Puss och kram Alicia

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Vad kul att det gick bra på babysimmet! Visst är det mysigt? :-) Ett tips är att gå in i basturummet (alltså inte bastun, men i rummet utanför), där är lite varmare och jättemysigt att sitta och torka och bli varm.

Kramar

2009-01-12 @ 19:04:15
Postat av: Morfar Lennart

Låter skoj med babysimmet Se till att ha med dig badutrustning när ni kommer upp till Oxelösund så vi tillsammans kan gå till badhuset.

2009-01-14 @ 10:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0