mycket liv och rörelse

Alicia börjar bli mer och mer livlig nu. hon rör sig fram och tillbaka och vänder sig från mage till rygg och från rygg till mage utan problem, hon sitter väldigt stabilt oxå. Det händer mycket just nu. alicia utvecklas dagligen. hon står rätt bra när hon håller i mina fingrar och vill gärna stå eller sitta än att ligga på mage.. hon skrattar väldig mycket och pratar hela tiden.. undrar var hon fått det ifrån.. hm..

Alicia älskar att leka med sin leksak som hon fick av gammelmormor och gammelmorfar i julklapp. det är så kul när ankorna snurrar och så är den god att bita på oxå..


Att stå är en favorit, här står hon själv mot soffryggen..


Vi hade besök för ett tag sen av Charlotte som var en himla bra lekkompis..


Att sitta själv och leka är oxå en favorit så länge man inte trillar framåt..


Att ligga på mage går oxå an men bara en liten stund..


Alicia har fått mycket kläder och mamsen har svårt att hinna med att sätta på dem.. här är en söt pyjamas som mamsen har köpt men som faktiskt var så söt så den gick att ha på dagen med!! Alicia gillar att prova nya saker.. speciellt nya grimaser...



Vi fck besök av helen, mikael och vilgot i lördags. det tyckte alicia var kul för då fick hon någon att leka med. alicia gav även vilgot två presenter då han fyllde 1 år den 15 mars! grattis grattis..


att leka med köksredskap är kul..


Att sitta och gosa med mamma i pyjamas är mysigt,, och så är man ju sååå söt såååå...




Jag kan nästan sätta mig upp- men det är skönare att bara ligga och leka med fossingarna..


Såååå söt... följ rörelserna...


Vi har varit på kyrkis, varit ute och åkt lite och så förra veckan var det avslutning på babysimmet. tråkigt men ändå kul.. det gick en fortsättningskurs direkt efter dvs som började i tisdags men vi bestämde oss för att hoppa det för det blir kostsamt att åka 7 mil varje gång för att bada en halvtimme.. men man kan ju åka och bada på egen hand..

Alicia har börjat sova i vagnen ute nu. jag behöver inte längre gå på långa promenader för att hon ska somna.. nej nu räcker det med att gå utanför dörren och dra vagnen fram och tillbaka.. det är skönt för mamsen att hon kan somna så lätt.. Numera sover hon hela nätter oxå.. hon har gjort det i flera veckor nu. så mamsen slipper gå upp på natten och göra mat till lillan..

Alicia börjar bli lite förkyld. hon vaknade i natt och var lite orolig.. ville inte riktigt komma till ro men somnade om rätt fort igen..

Idag ska vi bara ta det lugnt.. eftersom alicia inte riktigt är kry så får vi ta och stanna inne.. men vi måste åka till ica en snabbis.. fotona som vi beställt har kommit. 673 kort.. suck.. jobbbigt att sortera dessa men ändå kul.. så blir det ju när man inte framkallar oftare.. vi har inte så mycket välling kvar till alicia så vi får inhandla det oxå.. kan tänka mig att mat inte går hem när hon inte är helt frisk... efter det tar vii en snabb titt i huset.. och hälsar på pappsen och farfar.. sen ska vi inte göra något..

Nu ska jag gosa lite med alicia.. ha en bra dag

Puss och kram Alicia och mamsen

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du har att göra med alla kort!

Jag måste köpa album =)

Kram

2009-03-18 @ 11:50:11
URL: http://sandrapatrik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0