long time no see

gud vad är det som händer.? här går vi från att skriva dagligen eller flera gånger om dagen till att skriva nån gång ibland? hm.. ja det blir väl så.. alicia tar mer tid och kräver mer uppmärksamhet. vi är ute mer och är inte så mycket hemma..
Den senaste tiden har vi varit på kyrkis, på babysim, på stan i tranemo, i borås och så har vi hälsat på Anna och lucas och kalle i Trollhättan.. det var jättekul tyckte alicia (mamma med!) alicia fick leka med lucas som är hela 2 år!! blir tre i höst! Han var lite vild och tänkte väl inte på att alica är så liten men det gick ju bra ändå. alicia fick finfina kläder och en fin leksak.

Alicia har börjat sova bra nu. somnar vid 20 och sover till 07. med undantag ibland.. hon äter mycket bättre, även där med undantag..  Hon har börjat snacka mycket och sitter stabilt.. vågar dock inte ta bort kuddarna bakom än.. hon vänder och vrider sig hur mycket som helst.. vi  bara undrar när hon skan börja krypa.. nåja det kommer när hon är mogen för det..
Jag har inte haft möjlighet att ta så mycket kort på alicia då Pappsen har med sig kameran upp till huset varje dag för att dokumentera förändringarna i huset..  så vi har börjat videofilma mer.. det är faktiskt kul.. hon har en förmåga att göra sig till framför kameran.. ännu en liknelse vid mamsen? hihi.. ja hon börjar bli mer lik mig nu.. ett jäkla humör och en vilja som heter duga!! hm om hon är så nu undra hur hon blir i tonåren.. haha ja man får väl tillbaka för gamla synder..  nej jag var inte så farlig när jag var yngre eller?

Vi har äntligen fått bilderna från de första gångerna på babysimmet. såå kul.. här är de:


Just nu ligger alicia och sover i sin vagn utomhus.. det är andra gången som hon somnat genom att jag bara dragit vagnen fram och tillbaka. så skönt så.. nu lär hon ju sova ett tag så mamsen hinner plocka undan och greja..

Puss och kram Alicia och mamsen

Kommentarer
Postat av: Sandra

Mysigt med bilder från babysimmet =)

Kram

2009-03-13 @ 13:23:49
URL: http://sandrapatrik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0