hemma igen..

nu är vi hemma i lilla nittorp igen.. så skönt så.. det är alltid skönt att vara borta men minst lika skönt att komma hem igen.. en paus i vardagen är alltid positiv.. alicia hon strålar av lycka varje dag.. hon växer och blir bara större för varje dag som går.. snart är hon 18 år och ska flytta hemifrån och festar och ungås med pojkar(!!!) nej inte min lilla fina flicka.. hon ska förbli nunna resten av livet och bo hemma.. haha man kan ju alltid drömma.. men vad ska man göra.. man vill ju att hon ska förbli liten och "hjälplös" men ändå klara sig själv.. så go hon kan vara när hon sträcker ut armarna för att hon vill komma till mamsen men inte gör det när pappsen sträcker ut armarna.. eller när hon sitter i soffan bredvid en och skrattar högt åt mamsen eller pappsen.. eller när man kittlar henne på magen eller säger "buu".. hihi kan de inte vara kvar i det stadiet resten av livet? alltså gosigheten, men att de kan gå och sköta sig själv..

Iaf så har vi varit hemma på besök i oxelösund. Alicia blev glad över att få träffa mormor och morfar och morbror och alla andra.. hon blir sååå lycklig när hon får uppmärksamhet. I lördags var vi på dop/bröllop- alicias allra första.. men hon var som vanligt väldigt snäll och fann sig bra i situationen.. men efter ett par timmar blev alicia trött och ville sova men kunde inte komma till ro så vi tackade för oss och begav oss hemåt.. alicia somnade i vagnen precis utanför dörren till festlokalen.. efter dopet/bröllopet begav vi oss till gammelmormor och morfar för melodifestivalen och god mat.

Igår var vi på babysimmet i U-hamn.. Alicia var så duktig. vi dök flera gånger för att få till ett fint foto till diplomet. ett par fina bilder blev det iaf.. efter det gav vi oss av hemåt. alicia fick vara hos farmor medan mamsen och papsen hade lite ärenden att utföra..

I dag ska vi på Kyrkis och sen får vi se vad vi gör.. kanske gå en promenad och sedan städa.. får se om alicia är på humör för det..

alicia somnade kl 2100 efter en god flaska välling i går kväll.. och hon vaknade kl 0700 i morse.. jag blev väl lite fundersam för peter sa att han hade varit uppe o matat henne men jag trodde inte riktigt på det.. men ändå.. så när jag kom upp och såg att flaskan som vi gjort iordning i går kväll stod kvar så förstod jag att våran duktiga flicka sovit 10 timmar i sträck!!! sååå duktig!!

Här kommer lite bilder från veckan som gått..

 

Man måste ju träna lite fast man är naken;)

Nakenfis och elefant??!!
  

Hemma hos mormor och morfar..

  
en groda?!! måste ju testa att stå på knä, men det var inte så populärt..


När vi ändå är här kan vi ju bada oxå!!!
 
Att vila lite på kvällningen är gott speciellt om man får sitta hos morfar
 
Tvillingar? lika som bär?, nja kanske inte,, men mamma VET!!! Ögonen kommer bli bruna!!!
 
sur?
 
kolla in munnen


Finklädd för dop/bröllop

Mikhael, Elin, Elias + faddrar och prästen


SÅÅÅ fin bild!!


Ma & Elias, Pappa Mikhael & elias, SÖTNOSEN ALICIA


Bröllopstårtan


Middag och mys hos gammelmorföräldrarna
 

Blöjbyte på mormor och morfars köksbord!!
 
Alicia fick en hoppgunga av mamsen och pappsen, men tyvärr är den för stor än!!


Det var det.. nu väntar en lång vecka.. hoppas vi hittar på något att göra.. I morgon ska vi iaf till bvc för att väga och mäta..

Ha det bäst!!

Puss&Kram Alicia och mamsen

Kommentarer
Postat av: Helen & Vilgot

Hej! Har ni så fullt upp så bloggen kommer på efterkälken? ;-) Vad vägde och mätte Alicia på BVC?

Vi försöker tillfriskna från vår otroligt sega förkylning, hoppas verkligen vi är friska på lördag, men det går åt rätt håll så chansen är stor tror jag :)

Kramar

2009-03-11 @ 11:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0