veckan som gått

I måndags gick resan från södra nittorp upp till mormor och morfar i oxelösund. en resa på ca 30 mil. Alicia sov drygt halva resan. annars gick resan bra. vi kom upp till mormor och morfar kring kl 15. Då blev det mys med mormor för hela slanten. senare på dagen kom morfar och morbror marcus hem och mysstund där blev det med..

I tisdags sov mormor på dagen då hon jobbat natt och vi skulle ta en promenad för att fördriva tiden, men en liten olycka som mamsen råkade ut för stoppade dessa planer så det blev inomhuslek och bus. kl 12 vaknade mormor och vi åt lite innan vi begav oss från oxelösund ända in till stora arnö för att hälsa på gammelmormor och gammelmorfar. På kvällen gosades det en massa med en liten förkyld tös. Alicia somnade gott för natten kring nio.

I onsdags sov mormor igen då hon jobbat natt och vi kom ut på en promenad. vi var ute och gick i dryg en och en halv timme och alicia somnade så gott i vagnen och sov från 10 till 13.. sen bar det av in till arnö igen för lite lunch och trevligt sällskap. Morbror marcus kom oxå dit efter skolan (mamsen fick åka och hämta honom då han irrat omkring ;) ) På kvällen myste vi och kollade på film, alicia somnade gott vid tio..

I torsdags tog vi det lugnt på förmiddagen och alicia fick möjlighet att leka med mormor medan mamsen vilade lite.. Vid elva bar det av till arnö för att äta lunch hos gammelmormor och gammelmorfar och alicia tyckte det var kul att få vara hos gammelmorfar som så gärna gick omkring med henne när hon inte ville sitta.. efter en god lunch åkte vi in till stan för att köpa en matstol till alicia. de hade inte den som jag ville ha så vi ska få pengar och få köpa den där hemma, för mamsen har ju sett en bra stol på leklust (eller vad det nu heter) i ulricehamn.. sedan blev det en massa nya kläder till  alicia. Alicia tyckte inte att det var så kul att ligga i vagnen och gnällde en hel del. det är väl inte så konstigt när  man inte mår bra och särskilt inte när man inte ser något när man ligger ner.. Väl hemma blev det lite kvällsmat och sen skulle tösen sova tyckte mamsen, men icke sa nicke..hon vägrade sova och kom inte till ro förrän vid 23:20 då hon somnade i sin säng..

I fredags var vi alla så trötta och sjuka att det blev en innedag.. alicia gnällde, hostade och näsan rann, mormor sprang på toa och var magsjuk och mamma nös, hostade och gnällde hon med ;). Morbror marcus var hemma från skolan för han var sjuk han med.. alicia bara längtade efter att morfar skulle komma hem så att någon kunde leka med henne för både mamma och mormor orkade inte... På kvällen blev det mys med morfar och mamsen och sen kollade vi på film.. Alicia var så trött så efter lite gnäll somnade hon sittande i mamsens knä vid 21,, Hon vaknade dock på efternatten och hade ont i magen.. så det var bara att bege sig upp enstund och sen somnade vi om och sov till 11!!!

I lördags var vi bara hemma, mormor kände sig bättre och vi myste med alicia allihop. Alicia var lite trött hela dagen och sov en hel del.. somnade sedan in vid 22 och sov till 04 för lite mat, men lilltösen vägrade sova och var vaken en timme!! suck.. både mamsen och alicia var trötta efter det..

I söndags gjorde vi inte mycket.. tog det mest lugnt och alicia fick gosa med alla..

Idag, måndag, har vi varit inne och lekt.. alicia har ätit gröt till frukost, potatis, majs och morot till lunch (lite välling slank ner oxå!!!) och sen blev det gröt till kvällsmat. en flaska välling mellan lunchen och kvällsmaten blev det.. hon har bara sovit en liten stund på förmiddagen och inget efter det så när hon fick sin kvällsgröt så lutade hon sig mot bordet och mamsen trodde att hon bara "smakade" på bordet men då skrattade mormor till och sa: "haha, hon somnade ju!!!" sååå söt hon är min älskade dotter.. nu sover hon så sött.. somnade för en halvtimme sen.. Hoppas hon sover så gott i natt och helst inte vaknar förrän kl 10 i morgon förmiddag.. haha mamsen behöver sova!!

I morgon ska vi åka hemåt till södra nittorp, alicia saknar sin käre far..

Här kommer lite bilder från veckan som gått.. några ligger kvar i mobilen och de kommer i veckan..

Alicia ligger så snällt på golvet medan mamma packar bilen klart inför resan uppåt i landet..


Morbror marcus lekte med alicia på golvet när vi kom fram


Morfar bär en söt liten tös klädd i sin morgonrock och pyyamas innan läggdags.


Alicia passar på att leka lite innan det är dags för att klä sig för en ny dag!!


Lite lek med morfar är kul, men inte alltid!!!


Besök hos gammelmorföräldrarna, här hos gammel"mupp" SÖTASTE BILDEN EVER!!!


Morbror marcus följde även han med till gammelmormor och morfar..


Alicia är så duktig nu och sitter själv i matstolen..


Morbro marcus är rolig att vara med
 

Myspys hos mormor




Mysstund i soffan


Lek med morfar


Lek och mys med morbror i soffan


Godnatt,

ALLIE och MAMSEN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0