rinnande näsa och en jäkla vilja!!

Nu är vi då hemma.. alicias näsa rinner i ett och trott eller ej hon har tydligen lärt sig att när mamma kommer med papper så vet hon att det är näsan som ska torkas och vrider på huvudet och protesterar högljutt.. det går inte ens att ge näsdroppar längre.. men men vad gör väl det bara alicia är nöjd.. men ibland så får man faktiskt gå emot henne och hålla fast hennes huvud.. men oj.. då skriker hon högt..

Igår badade hon i sin balja och lekte med några badleksaker.. hon tyckte att det är skoj.. speciellt nu när hon lärt sig hur man skvätter vatten på mamma.. hon slår med handen i vattnet så det skvätter.. hihi sååå söt.. bilder kommer så småningom..

Alicia har fått prova de där majskrokarna som "alla" ger sina barn. i början fattade hon inte hur man gjorde men nu vet hon!!! så duktig så..

Alicia blir bara stadigare och stadigare när hon sitter upp.. idag så satte jag henne på golvet medan jag städade.. jag la en massa kuddar runt henne ifall hon skulle tippa över.. hon fick leka med plastförpackningen som jag skulle slänga (makaroner var det i den innan den blev tom) och på  något vis hade den flugit iväg en bit och vem tror ni flyger efter den?? jo alicia hon slängde sig efter den så hon hamnade på magen!! ni skulle ha sett henne!! så söt så.. och inte brydde hon sig för att hon hamnat på mage, nej hon försökte bara nå plasten.. hihi sötnosen min..

Idag har hon fått vara hos sin farmor för mamsen skulle städa.. storstädning var det som väntade och lilltösen ville inte riktigt vara med på det.. pappsen var och hämtade hem henne nyss.. vi passade på att äta och så innan vi hämtade henne för det är "lättare" så.. Nu sitter hon i soffan bredvid pappsen och snackar.. hoppas hon somnar tidigt idag för igår somnade hon halv elva och sov till halv sju!! duktig flicka,men hon kunde somnat tidigare..¨

Nej nu ska gullungen och mamsen gosa lite!!

Kram alicia och mamsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0