fika, bvc och besök hos farmor

Idag sov alicia till kl 05:30 och åt lite och somnade sedan om till 9. efter det fick hon lite gröt och hon fick sitta på golvet i endast blöja då hon grisat ner pyjamasen som hon hade på sig när hon fick gröt.. hon hade hur kul som helst.. det roligaste var väl när hon hittade blöjan och började riva i den.. här kommer bilder på leken utan kläder..
   
   
   


Efter att vi gjort oss i ordning satte vi oss i bilen för en tripp till Tranemo där vi skulle träffa sandra och sixten för lite fika på fiket..
Alicia på väg in i bilen: Vi använder den gamla bilbarnstolen nu.. har inte satt in den nya efter att vi tog ut den..


Väl i tranemo så fikade vi och alicia fick lite mat i sig.. dock blev hon gnällig efter att hon slått munnen mot bordet och efter det totalvägrade hon att sitta i barnstolen det blev till att sitta i mammas famn.. Sixten var lite gnällig men så e de små när inte allt är bra..
Bilder på söta sixten, sandra och alicia;


  
Det var mysigt att ta en fika och vi satt där i två timmar och pratade och myste med gullungarna..

Alicia hade läkartid på bvc 14:20 så vi begav oss alla dit upp. Sandra och sixten gjorde oss sällskap.
Alicia vägde 8265 g och var 68 lång.. allt såg bra ut och vi fick en ny tid om en månad.. vi skulle egentligen inte komma tillbaka förrän om två månader men jag är väl lite fjantig då alicia kan vara riktigt dålig på att äta så jag frågade om vi inte fick komma tillbaka tidigare, och själklart fick vi det.

efter bvc tog vi en vända inne på ICA för lite inhandling.. efter det promenixade vi bort till deras bil, stod och pratade och sen åkte vi hem..

Väl hemma så sov alicia så klart.. det gjorde hon från det vi gick från bvc, på ica och hela långa vägen hem.. hon vaknade vid halv sex då vi var på väg till farmor.. Alicia fick vara hos farmor medan mamma åkte iväg till helen för ett tupperwareparty. 21:15 hämtade jag hem hennne och hon somnade efter lite gnäll och lite mat kl 22:30. Hoppas bara hon sover hela natten..

Nu sover hon så otroligt gott..

Gonatt önskar alicia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0