pepparkaksbak och busiga ungar..

igår bakade vi både pepparkakssockerkaka och peppakakor.. sockerkakorna gjorde mamsen och alicia på förmiddagen och så städade vi undan här hemma så att det blev fint till helen och vilgot skulle komma.

Vid halv två kom besöket. vilgot sov i sin vagn en bra stund så vi fick äta lite spaghetti och köttfärssås. alicia satt snällt i sin babysitter.. sedan började vi baka pepparkakor.. det gick sådär.. de ville inte riktigt lossna från bordet men till slut lyckades vi.. alicia somnade under tiden.. och nej morfar.. alicia kastade inte deg på mamsen,.. men hon såg rätt sugen ut faktiskt!!! ; ).. efter ett tag vaknade vilgot med och han kom och busade runt lite.. det var riktigt trevligt faktiskt.. det måste vi göra om!!! nästa år kan ju barnen vara med och göra pepparkakor.. eller iaf äta degen. hihi.. Goda pepparkakor blev det iaf..

Idag ska jag och alicia åka till borås till mitt jobb och käka julfrukost och få en julklapp.. ska bli kul att träffa alla arbetskompisarna.. var ju länge sen.. sen tar vi en sväng på stan och fixar de sista julklapparna och lite nya vantar och mössa till lillstumpan.. Alicias pappa ska till tandläkaren.. annars hade han nog följt med..eller inte!! haha han kommer nog att jobba lite..

Inatt har alicia sovit gott.. hon somnade först vid 19:30 och sov en halvtimme och sen somnade hon 21:00 och sov till 02:00.. och hon sover fortfarande.. hon börjar bli stor nu och sover 5 timmarspass..

här kommer lite fina bilder..

Helen gosar lite med lilltjejen..


Busiga vilgot..


Alicia var riktigt busig mot mamma..
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0