ny bilbarnsstol..

Idag har vi varit i gislaved på babyproffsen och inhandlat en ny bilbarnsstol till alicia. en akta graco cosmic comfort.. så fin så.. svart med röda detaljer.. ville ju helst ha en rosa men de hade inte det i den modellen.. vi passade på nu förr de hade ett erbjudande nu i december så stolen var 750 kr billigare och så ingick ett sparkskydd.. visst det var kanske lite tidigt men det var så billigt. bara 2395 kr och så kan hon ha den redan nu.. det var ju inte mycket plats kvar i den bilbarnsstolen som vi hyr av bvc.. så det känns bra.. idag har jag och alicia invigt den tillsammans när vi åkte till ica nu ikväll. det var lite bökigt att få henne på plats första gången då det var lite annorlunda än den vi är vana vid.. men det gick till slut.. hon är så söt när hon sitter i den.. här kommer lite bilder på den..:

     

Alicia är inte riktigt kry än men det håller nog på att vända.. hon har ätit lite mer idag ch sover betydligt mer.. stackars liten..men men så e d med de små när de blir sjuka för första gången..

Lite bilder från igår och idag..

Gos med mamsen..
    

Klockren bild!! det är underbart att vara hos mamma!!!


Sötnosen,,


Fast man är sjuk kan man vara glad..
    

Så söt hon var idag på morgonen.. hon somnade i sin babysitter medan pappa låg och sov i soffan och mamma kollade på.. sen vaknade hon när pappas sovstund blev lite väl högljudd!! då hade hon ett stort leende på läpparna när hon såg sin mamma!!


Vi passade även på att gå in på elgiganten när vi ändå var i gislaved. vi var ute efter en mixer som jag kan använda till alicias mat när hon nu snart ska börja äta.. hon har ju provat potatis nån gång och ska snart få prova mer saker. vi hittade ett set med en mixerstav, skål och visp.. ett riktigt fynd för endast 549 kr.. det är ju bättre att lägga lite pengar på grejerna för då får man ju lite bättre saker..



Vi passade på att smita in på lindex för att byta en bamsebody som vi fick på dopet som var för liten och där hittade jag en liten tomteklänning med en matchande luva.. hon kommer vara så fin på julafton..

Jag är rätt nöjd med dagens inköp.. ibland kan man faktiskt hitta riktigt bra saker..

Vi kom nyss hem från ica och alicia somnad i bilen på väg dit, sov hela tiden inne i affären och på vägen hem och sover fortfarande i soffan.. ja hon får sova till hon vaknar.. bara hon är nöjd så.. sen får vi väl se när hon somnar för natten.. men jag värdesätter faktiskt varje stund hon kan sova på dagen för då är hon inte lika gnällig!!

Nej nu ska mamsen titta på idolfinalen..

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: moster

fisien.. du är för god.. det är snart dags för din första jul.. då ska kussarna leka.. puss på dig..

2008-12-12 @ 20:59:38
Postat av: Helen & Vilgot

Hej! Jag har inte bestämt mig ang kyrkis på onsdag ännu... Men det lutar åt att vi åker dit! Hörde att du var själv där sist, stackare...

Jag ses gärna nån dag! Hör av dig om vilka dagar det passar!

Så söta ni är på korten! Hon börjar bli så stor, lilla Alicia, snart kan nog hon och Vilgot leka på riktigt :)

Fin bilbarnsstol, Vilgot har en likadan, fast brun!

Kramar

2008-12-15 @ 21:04:43
URL: http://vilgotsdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0