en massa bök och stök..

i fredags var alicia med mamsen till jobbet på julfrukost.. det tyckte alicia var jättekul.. hon fick ju vara hos massa olika människor.. efter det var vi på stan i borås och shoppade lite mössor och vantar till alicia och passade på att fika med faster pia..  
I fredags kväll somnade hon kl 20 och vaknade endast 2 ggr.. på natten kl 00 och kl 04..

I går städade vi och donade här hemma och bakade rocky road och wienernougat.. det blev sååå bra.. sen kom alicias gudföräldrar med julklappar till alicia.. hon fick en fin rosa klänning och ett par vita strumpbyxor samt en leksak.. alicia tackar och niger..

Igår kväll somnade alicia kl 20 igen men vaknade ett par gånger innan hon somnade om igen för natten.. hon är för go.. andra gången jag gick in till henne för hon gallskrek så hade hon vänt sig så fötterna var mot huvudkudden och huvudet i fotändan.. så söt så.. och i morse vid 4 vaknade jag av att hon hade fastnat med ena benet emellan två spjälor.. haha hon kan inte ligga still.. och i morse vid halv 8 låg ch och vnde och vred på sig så man såg ett par små tår sticka upp över spjälskyddet och hon låg och snackade som bara den.. så sött... hon hade lagt sig tvärs över sängen på kortsidan mitt i sängen...

Idag sk vi åka runt med lite julklappar och sen i eftermiddag ska vi hem tll Sandra, Patrik och lilla sixten.. det ska bli kul!!


Lite blandade bilder..
 
 


Gudföräldrarna stefan och anette var på besök med lite julklappar!!
    

Puss och kram Alicia och mamsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0