en första jul + lite annat

Den 21 december hade vi en trevlig dag.. först tog vi det lugnt på morgonen..

Alicia satt och myste i sin babysitter medan mamma och pappa satt och åt frukost..


sen bjöd vi in oss till christer och ingela på elvakaffe.. vi hade med oss lite julklappar till de och till niklas och malin.. fina foton på lilltösen.. alicia trivdes väldigt bra hos ingela.. en bra barnvakt kom vi på!!!


Efter det åkte vi en sväng till farfar och farmor där mamsen och pappsen fick lite lunch och alicia fick prova på en barnstol som de lånat av en bekant.. alicia är fortfarande lite liten för den men med lite filtar och så så gick det..


Efter en god lunch med lax och potatis bar det av mot ljungsarp och familjen kåvestam och Wilson.. Alicia fick träffa sixten för första gången (mamsen och pappsen med!!!) en så söt liten gosse.. en blivande pojkvän kanske? haha..om alicia gillar yngre män så varför inte??! Vi bjöds på fika! gott som vanligt.. fast alicia har en väääldigt klantig mamma som spiller ut kaffe två gånger!!! men men klantig kan man vara..

en stor tös och en liten gosse..


Alicia njöt hos fam K&W..
    


På morgonen den 22 december badade alicia och mamma kan ju inte låta bli att fota sötnosen..


Vi fick även besök av Olga som var gos-sugen..


Den 22 december firade alicia jul med farmor, farfar och faster.. det var trevligt med god mat och mys samt julklappsutdelning( bilder på klapparna kommer..)

      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0